26992
Książka
W koszyku
Rokitnik, daktyle, spirulina, a obok nich brzoza, aronia, pyłek pszczeli, czarna porzeczka - to tylko niektórzy z bohaterów tej książki. W świecie, który co i rusz wskazuje nam nowe diety, nowe składniki, nowe sposoby przygotowania potraw, warto pamiętac o tym co naturalne. Pewność, że jemy dobrze i zdrowo, unikając chemii i przetworzonej żywności, jest bezcenna. Przyprawy, kasze, rośliny są bogatym źródłem antyoksydantów, składników mineralnych i witamin. Warto skorzystać z bogactwa, którym tak szczodrze obdarza nas natura... (z okł.)
Status dostępności:
Iwkowa - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej