27002
Book
In basket
(Porady Domowe)
Grzyby - leśne, hodowlane, świeże, suszone, marynowane - różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Mozna je przyżądzać same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić. Ksiązka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyżądzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów sa przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i na te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku. (z okł).
Availability:
Iwkowa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Wojakowa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again